Eind september 2019 hebben we weer voor het eerst na 14 maanden in ons eigen bed geslapen! Heeeerlijk! Maar niet voor lang…

Sjongejonge wat een geweldige reis was dat! Veel mooie dingen meegemaakt en veel geleerd. Een van onze doelen was om te onderzoeken en te ervaren hoe en waar we de komende jaren willen wonen. Dit hebben we gedaan doordat we op diverse plekken hebben gewoond in Nederland en buitenland, talloze gesprekken met mensen op straat hebben gevoerd en op de fiets en met camper Sjaakie allerlei buurten en gebieden hebben afgespeurd.

En na 14 maanden onderzoeken zijn we eruit: we gaan een huis in Amsterdam zoeken! Het proefwonen in Amsterdam beviel zo goed, dat we daar gelijk 15 huizen hebben bezichtigd in drie weken om een goed beeld te krijgen van de huizen daar. Zo hebben we besloten dat we ons huis gaan zoeken in Amsterdam.

Deze conclusie/beslissing was niet makkelijk, want de Boslaan is zo’n geweldig huis!! We wonen daar met heel veel plezier en we hebben daar allerlei geweldige herinneringen gemaakt. We ruilen woonruimte in Naaldwijk in voor nieuwe ervaringen in de wereldstad Amsterdam.

#worklifedifferently #delenwordtgewaardeerd #westland #tekoop #huistekoop #helmenheusmakelaars #naaldwijk #funda #huis #jaren30woning #jaren30huis #jaren30 #plaatje #droomhuis