Online programma (app).
– met een groep bekende en onbekende testers het online programma testen (alvast dank!);
– samen met een conceptontwikkeling-bureau een concept rondom ons online programma (app) ontwikkelen. Dat wil zeggen: een verhaal, een boodschap en last but not least de naam! Trouwens een superleuk verhaal hoe we bij dit bureau terecht komen: toen we op maandagochtend 1 juli heel spontaan in een coworkingspace (Treehouse Tribe) in Amsterdam gingen werken, kwamen we daar tijdens de lunch precies DE persoon tegen die we zochten voor het in de markt zetten van het online programma. Toeval of niet?
– samen met een digitaal strateeg een plan maken hoe we online en offline het online programma gaan promoten.

Projecten vanuit Mens & Werkplezier.
– een project in Amsterdam vanuit Mens & Werkplezier met als doel om twee ondernemers te helpen bij het maken van een plan voor de toekomst van hun bedrijf inclusief rolverdeling en hoe ze het beste kunnen samenwerken (op basis van de tool Identity Compass)
– een project in Rotterdam vanuit Mens & Werkplezier met als doel om de stress binnen een organisatie te onderzoeken en op te lossen zodat de werknemers weer prettig hun werk kunnen doen (op basis van de tool Identity Compass).

En privé 🙂
– samen een salsa-les volgen 🙂 (we werden getriggerd door de leuke berichtjes op social media van Marielle Sonneveld :))
– veel rondjes lopen met Lobbes om Amsterdam te verkennen. – en veel leuke (en een paar differently) uitjes doen.