Wat hebben we gedaan? 

Het doel van Mens & Werkplezier is zo veel mogelijk mensen met plezier te laten werken aan hun (werk)plezier! Om dit te kunnen bereiken, hebben we gewerkt aan: 

  • het uitbreiden van ons (sociale) netwerk van mensen die Work Life Differently doen en een inspirerend verhaal hebben. Deze verhalen gebruiken we om anderen te inspireren om te doen wat je leuk vindt in je (werk)leven en hoe je dit kan bereiken.
  • het opbouwen van een netwerk van mensen die ook iets kunnen toevoegen in het (werk)plezier van andere mensen. Met als doel om met deze mensen samen te werken en te verbinden.
  • ons bedrijf Mens & Werkplezier. Het herschrijven van de website en onze producten en diensten perfectioneren en klaar maken om meer mensen en bedrijven te bereiken.
  • het verder ontwikkelen van ons programma en waanzinnige tool waar we de afgelopen jaren mee hebben gewerkt. We vertellen jullie hier later meer over! 🙂

Tussendoor hebben we geweldige gesprekken met mensen die op een bepaald vlak meer (werk)plezier en resultaat kunnen gebruiken. Door middel van onze gesprekken en tools helpen we ook onderweg mensen aan meer plezier! Yes!

Terug in Nederland! 
Vanaf woensdag 3 oktober zijn we weer in Nederland (voor een paar weken)! Het begon met een interessante bijeenkomst in Eindhoven om te sparren over ons project om ons leuke werkplezier-programma beschikbaar te maken voor een breder publiek. Sinds donderdag zijn we weer terug in het pittoreske Westland! We hebben een tussenstop in Nederland omdat Glenn deze week een leuke cursus gaat doen die een extra toevoeging is aan ons bedrijf, namelijk PPT (Patterns of Physical Transformation). Nienke is ons werkplezier-programma verder aan het ontwikkelen. Daarna hebben we nog een paar werkafspraken, een Engelse les van Glenn zijn nicht en dan gaat onze road trip verder! We kunnen nu zeggen waar en wanneer we heen moeten, maar wie ons een beetje kent, weet dat dit op elk moment kan veranderen! 🙂 Nieuwe informatie geeft nieuwe inzichten, nieuwe richtingen en nieuwe beslissingen. We vinden het geweldig!