Nienke had een verjaardag van een vriendin. Glenn had een verjaardag van een vriend. Dezelfde verjaardag. 

Nienke vermaakte zich die avond prima en stond een tijd lang met een jongen te praten. Glenn had een bakkie op en was lekker vervelend aan het doen met een vriend van hem. Ze vroegen Nienke meerdere keren wat haar naam was, maar ze vonden het zo’n bijzondere naam, dat ze haar elke keer Sabine noemde in plaats van Nienke. (Nu ik dit zo opschrijf besef ik pas hoe een slecht verhaal dit is, haha!). Nienke vond Glenn maar irritant en voelde zich totaal niet tot hem aangetrokken. Glenn vond Nienke maar een mutsje en voelde zich totaal niet tot haar aangetrokken. 

Het feestje liep ten einde en Glenn had nog maar één mogelijkheid om mee te rijden, namelijk met de vriendin van Nienke, waar Nienke ook met meereed. In de auto werden de gesprekken wat serieuzer en kwamen Glenn en Nienke erachter dat ze allebei net een relatie van 5 jaar hadden gehad. Glenn nodigde Nienke en haar vriendin uit voor een bakkie thee en op de bank vervolgde het gesprek. Nienke kwam erachter dat er een groot hart zat achter die stoere uitstraling van Glenn. Glenn kwam erachter dat Nienke toch niet zo’n muts was als hij dacht. Toen Nienke naar huis ging en Glenn een ‘klein stoer binkie’ noemde, was Glenn verkocht! 🙂 De volgende dag vroeg Glenn het telefoonnummer van Nienke aan een vriendin van Nienke. Die week hebben ze veel gebeld en de zaterdag erop is Nienke na een feestje bij Glenn niet meer weggegaan.