Loopbaancoaching

Wil jij iets anders in jouw werkleven en hier een keer met (een van) ons over brainstormen?

Denk je bijvoorbeeld aan het leuker maken van jouw huidige werk, een geweldig idee dat je om wilt zetten in een product of dienst, een nieuwe baan, als freelancer voor jezelf beginnen, jouw eigen bedrijf starten, op afstand werken en de wereld over reizen?

Samen met jou werken wij met de informatie die je al hebt: jouw gedachten en ideeën. Wij zijn ervan overtuigd dat deze jou precies vertellen, laten zien en laten ervaren wat je wel of niet wilt. Alleen weet je misschien niet hoe dit te bereiken? Of hoe je een keuze kan maken uit de vele mogelijkheden die je hebt? Of misschien weet je dit wel allemaal, maar wil je deze reis met meer plezier en resultaat maken?

Nog even onze diensten op een rijtje:

  • Loopbaancoaching met als onderwerpen: huidig werk leuk(er) maken en houden, nieuwe baan (onder)zoeken , starten van eigen bedrijf, keuze maken tussen verschillende mogelijkheden.
  • Talentontwikkeling en persoonlijke vaardigheden ontwikkelen, zoals beter leidinggeven, strategisch denken, positiever denken, samenwerking en communicatie verbeteren (met jezelf en met anderen).
  • Jobcrafting; werk aanpassen aan jou of jou helpen aanpassen aan jouw werk.
  • Loopbaan op maat: losse gesprekken en trajecten op maat.
  • Loopbaanplan(nen) maken zodat mensen plezier en resultaat blijven behalen

Create your epic worklife!
It’s up to you!

 

 

Identity Compass

Identity Compass is een tool om waarden, carrière-doelstellingen, competenties, werktevredenheid (bore-out, burn-out en flow), productiviteit en betrokkenheid van werknemers en organisaties in kaart te brengen en positief te veranderen.

Mensen verschillen enorm. Verschillen in wat ze willen, waar ze warm voor lopen, hoe ze denken of informatie onthouden en gebruiken. Ook jij doet dat op jouw eigen manier. Iedereen ziet een ander en zichzelf door zijn eigen bril, wat soms best een beetje wazig kan zijn. Identity Compass is een objectief, handzaam en praktisch toepasbaar instrument dat het zicht weer scherp maakt.

Als je zelf bewust bent van hoe je denkt en doet, kan je dit sturen. Je kunt hiermee problemen oplossen en doelen bereiken.

Identity Compass is een vragenlijst van ongeveer 45 minuten waar jouw profiel uit voort komt. Het geeft resultaten zonder mensen in een hokje te plaatsen. Er is niets goed of fout.

Wij beheersen de techniek van Identity Compass en kunnen hiermee werkgevers en werknemers praktische handvatten geven om problemen te voorkomen, op te lossen en doelen te bereiken.

Wat kan jij met Identity Compass?

  • je persoonlijk verder ontwikkelen
  • inzicht in hoe jij denkt en doet en daarmee inzicht in jouw (sociale) vaardigheden
  • jouw motivatie achterhalen
  • checken of jouw huidige functie nog bij jou past en hoe je dit kunt veranderen
  • inzicht in wat voor nieuwe functie bij jou past (als je een nieuwe baan zoekt).