Coen was een echte kroegtijger en -baas in Den Bosch. Ondanks zijn goedlopende kroeg, liep zijn werkplezier niet zo goed meer. Het plaatje in zijn hoofd: een B&B met lekker eten liet hem niet los! Samen met een vriend heeft hij het roer omgegooid: een B&B starten in het buitenland. Normandië was dé plek en bij de tweede bezichtiging hebben ze op gevoel binnen een half uur het huis gekocht: een prachtig pand van 500 jaar oud, met flinke verbouw uitdagingen (en dus ook flinke investeringen op de agenda). Voordat ze zich volledig in dit project zouden storten, hebben ze eerst nog hun wens om te reizen volbracht: een reis maken door Australië en Nieuw-Zeeland. En toen kwam de tegenslag: de zakenpartner van Coen brak zijn been tijdens hun rondreis in Australië en Nieuw-Zeeland en bleek bij nader inzien het geld ook niet op te kunnen brengen doordat hij alles had opgemaakt en vergokt in Australië. Coen was vastberaden om de B&B te laten slagen, ondanks dat de investering voor hem te groot was. Hoe? Pure motivatie, vertrouwen in het plan en in hemzelf en een flinke dosis doorzettingsvermogen. Coen heeft 5 jaar lang het pand van kelder tot zolder verbouwd met behulp van familie, vrienden en zijn eigen organisatietalent. Hij sliep zelf jaren op de bank om de eerste kamers te kunnen verhuren. Hij heeft zichzelf geleerd om te koken als een chef, diverse diners georganiseerd, met als uitblinker een 3 gangen diner voor 42 man in zijn eentje! Intussen blijven klussen, schoonmaken, boekingen organiseren en ook natuurlijk het gras maaien.

Toeval of niet? Tijdens hun rondreis in Nieuw-Zeeland heeft Coen een man ontmoet die in dezelfde ziekenhuiskamer als zijn vriend lag. Deze man zag en hoorde hoeveel tijd, aandacht en liefde Coen gaf aan zijn vriend/zakenpartner en nodigden hen uit voor een biertje bij hem thuis. Deze man bleek multimiljonair te zijn en hij heeft Coen later vanuit een goed hart geholpen met investeringen in zijn bedrijf, precies op de momenten dat Coen dat nodig had. Door deze investeringen was er rust in de tent. Coen was met de zolder bezig, zijn laatste project, toen hij zijn droomvrouw ontmoette. Nog niet wetende dat de Franse creatieve Ingrid met haar kwaliteiten Qui Vivra Verra verder zou laten groeien!

En zo staat er een geweldige chambre d’hote in Normandië waar de woorden knus, uitnodigend, pure interesse en aandacht, authentiek, gezellig en verrukkelijke gerechten waar je de liefde proeft op zijn plaats zijn.

Jammer dat dit verhaal al klaar is? Wil je net zoals ons een kijkje in het leven van Coen & Ingrid? Of gewoon heerlijk vakantie vieren en verzorgd worden door deze super gastvrije en aardige familie? Ga naar Qui Vivra Verra, een oud Latijns gezegde wat letterlijk betekent: ‘wie dan leeft, wie dan zorgt’.