Maandje vakantie en brainstormen 
Op 27 juli 2018 reden we weg uit Nederland. Eerst een maandje vakantie en touren met de camper! Ons eerste doel van de reis was het bezoeken van twee toeristische trekpleisters: Normandië en Rome. Ons tweede doel was de bruiloft van vrienden in Sicilië. Gezien de afstand en de deadline van de bruiloft bestond onze eerste maand vooral uit veel zien en veel kilometers maken!

Op Sicilië begonnen onze handen al een beetje te jeuken om weer iets met werk te doen. Tijdens het touren in de camper hebben we al nagedacht over de toekomst van Mens & Werkplezier, de toekomst van Work Life Differently en onze persoonlijke toekomst. Toen hebben we de website van Mens & Werkplezier herschreven.

Op Ibiza waren we helemaal niet meer te stoppen. Nienke was zelfs een dag super chagrijnig, omdat ze geen doel had in haar leven, niets voor mensen betekende en zich compleet nutteloos voelde :). Vanaf dat moment hebben we onze ideeën en gedachten van afgelopen jaren erbij gepakt en samen besproken hoe we de komende jaren willen leven, wonen en werken. En toen kwam het idee over het maken van een product in de vorm van online (software)programma weer naar boven en hebben we dit idee weer uit de koelkast gehaald!

Van brainstormen naar nieuw geweldig idee! 
Door alle ervaringen, informatie, bronnen, gesprekken en onderzoeken van de afgelopen maanden en jaren hebben we het idee dat uit de koelkast kwam aangepast. We zijn nog aan het onderzoeken of het een online programma, app, software is. In ieder geval moet het beschikbaar zijn voor alle mensen die de motivatie hebben om iets te veranderen in hun werkleven voor meer werkplezier, maar die nog niet of nooit naar een coach zullen gaan. Een makkelijke en praktisch online programma die iedereen kan gebruiken om op een leuke manier te werken aan zijn of haar werkleven.